Tuesday, May 3, 2011

altruisme.... masih relevankah perkataan ini sekarang??

Assalamualaikum diari.



Teringatkan tugasan-tugasan yang dibekalkan oleh 'cikgu-cikgu' pada weekend yang baru lepas nih... mau weng rasanya. 4 tugasan, 1 kuiz...... adeh adeh... nak nganto dalam masa lebihkurang 3 - 4 minggu lagi. Bukan lah bende yang pelik tp bila dah nak dekat 2 bulan cuti sem.... sekali masuk sem baru, pertemuan pertama je dah terima tugasan2 gini... akakakakakaka.... memang terkujat kejap.



Autobiografi..... tu ok laaa sket nak kene buat sebab tugasan tu hanyalah satu penceritaan mengenai diri sendiri. Tugasan kembar yg diberi sekali untuk subjek yang sama.... Tugasan yang terarah kepada perbahasan mengenai tajuk kat atas tu... ALTRUISME.... hadeh... tu nak kene perah otak sket. Bukan nak kata takde idea... idea banyak kat kepala ni... tapi bila nak di olahkan dalam bentuk tulisan, itu yang jadi masalah problem tuuuu....



Dan.... nak gak tau pendapat kengkawan memasing mengenai topik kat atas tu. Ade sesapa yang nak bagi pendapat?? Sila laaaaaa.....



Ni baru subjek yang ini... fokuskan kat subjek ni dulu... pehtu baru buat yang lain lak.... insyaALlah Zira... ko boleh!!! chaiyoookkkk



2 comments:

syah shah said...

altruisme tu mende hapakah?? eksplenesyen peliiisss~~

umiyan said...

ngeh ngeh ngeh... pekata ko klik je kat tajuknya yang kat atas tu.... aku dah siap wat link direct to wikipedia dah... pasal time aku dapat tugasan nih... akupun terkujat gak... pe kemende laaa maksudnye... akakakaka ade gengggg