Friday, October 8, 2010

Nak Jual Rumah



Bila dah pikir2...punya banyak pikir... last last aku kene gak amik keputusan nih.... JUAL APARMENT aku yang kat Taman Jasa Perwira, Selayang. Huhuhu... memang laaa sayang nak jual property nih tp apakan daya... untuk masa depan... haruslah!!!

Rumah aku nih kat Selayang... alaaaa kot korang dr selayang tu nak pergi ke Ulu Yam... akan samapi ke simpang tiga.... satu tu belok nak ke Ulu Yam... dan kot straight je... sampai laaa kat Taman jasa perwira nih. Bas Rapid pun ada lalu sini... dekat ngan kedai2, pasar borong Selayang, Giant, Spital, sekolah, Batu Caves, nak ke KL pun dekat. Siap ade covered parking, 24hrs security. Tak lama lagi bila dah siap block C... nanti akan ade pulak, swimming pool, trek jogging... memang best... tu yang sebabnye aku sayang bangat nak jual. Tapi apakan daya... kono gak.


Harga yang aku nak letgo... just RM135,000.00. Agak2 sesapa yang berminat...leh laaaaa cari aku...



chiow chin chii








3 comments:

Anonymous said...

tingkat bape kak apt ni?

ckLah@xiiinam said...

Salam Umiyan...
Terima kasih atas kunjungan ke XIIINAM!




ckLah pun nak jual rumah semi-d ni...walaupun sayang. Sdg cari pembeli!

umiyan said...

anonymous ~ tingkat baper ye.... ekekekeke... nun jauh di tingkat 15.... tp view cantik dik.....

cklah ~ aaaaaaaa bestnye.... tak sangka cikgu baca komen saya dan balas