Wednesday, October 20, 2010

JUVANEX PUNYE PASAL

Salam diari....

Ari Sabtu dan ahad... memang aku tak ke mana2 pun. Hanya dok kat umah jeeeee....
Nak djadikan cerita, hari Ahad... aku ade amik juvanex (ate badan dah penuh naaaauuuu ngan racun toksik)... saje je lah nak meminumnye sementelah juvanex tu dah ade since habih pantang si Ajda lagi.
Aku just amik 2peket untuk sekali serve.... Humang aih..... sekali tak sampai satu jam.... badan aku takleh nak tahan. Satu badan dan paling penting tulang belakang aku yg memang dah ade problem sebelum nih.... sakit sesangat.... badan pun lemah, nak muntah pun ye... sakit kepala lagi. Adeh deh.... paham semua tu adalah tindak balas pantas dr juvanex tu, aku try laaa jugak menahan. Adelah dalam sehari aku tahan.... kekekeke...pehtu malamnya, lepas anak2 tido...laju mokcik makan ubat tahan sakit dan relax muscle... pehtu .... kabom!!! out.
Isnin... terus aku mc. Tak larat nak bangun pun. Adeh deh. Pehtu start dr pagi tu sampai laaaaaa ke tgh malam, asyik mengulang ke tandas jeeee....
Huuu... moral of the story, bg mereka2 yang cam aku nih... sebelum nak mendetoxkan diri dengan minum juvanex nih, pepandailah kurangkan toksin tu ngan guna detox patch... ekeekekekekekekeke

2 comments:

syah shah said...

ai seram yu nak makan menda yang bakal kena ulang alik pi toilet semedang nih... kang tak jadik keje haku asek berulang aje... udahle tak makan pun dah memang cemitu... kih kih kih kih :P :P

ckLah@xiiinam said...

Kalau nk minum juvanex...memang kena plih masa cuti. Kalau tak....haru..
:)