Thursday, September 3, 2009

BEDAY MR DORAEMON

salam

mmmmm..... dah tua dah laki aku nih rupenye. Ari nih genaplah usia mr doraemon 36tahun. Heharap makin loving & caring lahhh dia kat kami sume.





Malam tadi, waktu genap kul 12.01mlm... sume dah kat dalam bilik tido. Aku, amjad ngan ajda
sorang2 datang ke mr doraemon.. reramai nyanyi epi beday (aku ngan amjad je pun yang nyanyi nye... tu pun amjad nyanyi ngan kepelatan dia yang di tahap maksimum). Pehtu anak bujang aku le si Amjad. Datang kat Mr doraemon dan ucap "Epi beday ayah" muuaaahhh... dia cium pipi kanan kiri, dahi ngan salam cium tangan mr doraemon. Pehtu aku nye turn lak.... dan last sekali si anak dara aku yg kenit, ajda.

Memang takde bg hadiah dah sebab dah bagi awal2 ari tu time aku bonus. Belikan kasut ngan sandal jeee.

Walaupun suasana kami (time ucap selamat tu.. dah gulap dan hampir gulita, masih nampak lagi sesikit dek aku.... mata mr doraemon yg berair. Dan paling besh.... matanya tu memberitahu aku, betapa dia sayangkan kami (ahaksss...perasannnn).

## kengkadang.... tidak perlu bersuara... cukup dengan reaksi... kita tahu akan rahsia.

~umiyan~


teringat ... cam baru je kahwin. ~2005~



3 comments:

HEMY said...

sweetnya..tak sabar nk jadi ayah gak..huhuu...

syah shah said...

oooo... seksinya mr. doraemon... sibbaik kaver ngan anak-anak... har har har har :P :P

umiyan said...

hemy.. yg tu ko tgk time sweet... ko tunggu laaa bila dah ade anak 2 3 org..... pening kepala... tu yg mr doraemon nye kepala pun dah jenjarang dah tu...kakakaaka

syah shah .... ahaks, seksi tu mesti.. tu baru seksi time tu tu... lom time lain lagi... mueh mueh mueh